Страница 1 от 9

ТРЕТИ НАЦИОНАЛЕН CELICA Събор 8-ми Октомври 2011 г.

Публикувано: 12 апр 2011 02:42
от TUNGO
Изображение
Здравейте на всички фенове на модела :) Ето че започва да се затопля и е време да се съберем отново и да си изкараме пак невероятно добре. Предлагам да се съберем средата на лятото за да не умрем от студ отново на пистата и вечерта да можем да си направим стабилно барбекю този път на брега на езерото на хълма или на терасата над самото езеро където ще си изстудяваме бирата :))) За тези които не са присъствали предния събор ще поясня срещата е пред Централен МОЛ Велико Търново от там следва шествие през града и забележителности от там бързо кафе на Калоянова Крепост, Настаняване в Хотел Момина крепост и от там се изстрелваме направо към пистата където знаете ще е много забавно след това ще се отбием към басейна на Света гора където да разтоварим с по някое питие от тежкия ден и съберете ли малко сила започваме с нощната веселба на самия Ксилифор. Персонала на хотела ще бъде така добър да ни остави пак да дивеем до сутринта както миналата година. Дано пак така се случи че да спрат движението точно когато се изкачваме към хълма за да можем отново да се насладим на Царевец Шоуто Звук и Светлина. Предлагам същата програма понеже знам че миналата година ви хареса и дори се надявам тази година да бъде още по добре и да сме още повече коли. Добре дошли са и коли различни от Селика колкото повече толкова повече :)))) Дори ми минава идея за нещо по голямо но това вече ще обсъдим с постовете по-нататъка. Прилагам и малко снимки за да си припомним как беше миналата година :) Та давайте идей за дата на мен ми се върти нещо около 2-3 Юни вие какво мислите по въпроса :)

- Само да подчертая че входа за пистата ще е нещо съвсем символично от сорта на 2 3 лв. както миналата година собственика предлага и кетъринг което ще е много удобно за нас
това е хотела в който ще отседнем
http://www.visit.bg/sommer/photel.php?hotid=1532

Да не забравя да спомена и за флайерите които ще изготвя тези дни само да доуточним малко нещата за да мога да вкарам повече информация. Ще ги кача в темата за да може всеки от нас във всички градове да разпечата и сложи по всяка селика която види за да може да се съберем повече аз миналата година даже пусках смс-си на обявените в интернет за продан да дойдат :D
за повече информация може да пишете и на скйап bboy_tungo
Изображение


_____________________________________________________________
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображение
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображение
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображение
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображение
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображение
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображение
ИзображениеИзображение

Публикувано: 13 апр 2011 12:17
от ole
С удоволвстие бих дошъл, хубаво ще е колите от софия, които сме да си направим някаква мини среща някъде и да тръгваме заедно към Велико Търново :thumbsup:

Публикувано: 13 апр 2011 21:43
от LiakaDJ
:thumbsup:

Публикувано: 22 апр 2011 10:20
от zapetaysun
Колеги,има ли някакъв шанс събора да е мааалко по-късно в месеца? Чакам го цяла година,обаче нз дали "кочината" ми ще е готова до тогава

събор

Публикувано: 22 апр 2011 11:13
от mar29
Пиши кога ще е събора

Публикувано: 22 апр 2011 12:25
от Ich0
Юни месец е добре - някоя събота и неделя.

Програмата като че ли е почти ясна и трябва да уточним дата, за да започваме да разнасяме информация насам-натам и да се съберат повече коли.

TUNGO, поздравления за ентусиазма да поемеш инициативата още веднъж ! :hello1:

Публикувано: 23 апр 2011 17:43
от TUNGO
За мен е голям кеф да се съберем така. Честно казано миналата година не очаквах че ще изкараме чак толкова добре надявам се тая година да е още по яко и да се съберем още повече хора. Понеже тази година доста хора ще работят по курортите летния сезон и не се знае дали ще успеят за средата на лятото така че ако искате да гласуваме за дата отново всички и всеки да каже кога му е удобно да се организираме. Моето предложение е да не е в края на есента понеже беше студено колите вървят повече така :))) ама пък на нас ще ни е некомфортно. дайте предложения за дати като хубаво е да го направим някоя събота срещу неделя за да може повечето да сме свободни :). Като решим окончателно за дата ще направя постери и да почваме с раздаването :)

Публикувано: 28 апр 2011 07:12
от Georgimitrovich
Ne6to dati, anketa? Nemoga da q namerq ili o6te ne e pusnata?

SUPER

Публикувано: 01 май 2011 16:18
от chochogt
nqma li da ima tozi pyt nqkoi s koli s T23 minali pyt nqkoi nedoide mai

az moje bi sam po za JULI ne kogatoi i da e sme tam :)
pozdravi wink.gif

Публикувано: 10 май 2011 03:46
от TUNGO

Публикувано: 10 май 2011 03:51
от TUNGO
http://www.youtube.com/watch?v=Bn9LC0C2 ... 31D1F8D0D2

Хайде бе колеги малко да задвижим нещата гласувайте да определяме дата и да се захващаме с приготовленията какво ще кажете тази година да нахвърляме малко гуми по пистата та да ни е по интересно може да си направим нещо за майсторско каране и разни други джиджибявки да е по весело :)

Публикувано: 10 май 2011 13:39
от zapetaysun
Не звучи зле :) Ама хайде първо се разберем кога,другото са бели кахъри :)))

Публикувано: 10 май 2011 14:58
от amudi
samo 20 glasa li ima za sega :( neshto kolegite sme malko s celica

Публикувано: 14 май 2011 16:00
от lubomir1414
Аз гласувах за Юли, ще дойда с моята Celica Т23 :)

Публикувано: 16 май 2011 19:06
от Ployd
Предлагам следното. Понеже Август е отпускарски месец да я направиме тогава срещата, може да се съберат повече коли и хора, но ако мнозинството е за друга дата нямам нищо против.
Понеже не съм на ясно с цени и какви пари трябват за резервацията на хотела нека се поясни ако може за новобранците smile.gif

По повод за софиянците да се съберат някъде в София идеята ми харесва много и съм ЗА biggrin.gif