Страница 1 от 1

Некоректен газ сервиз Йордан Младенов, София, бул. Сливница, срещу Кенар

Публикувано: 03 яну 2018 16:42
от ujeeni
Здравейте колеги,

Искам да споделя крайното си разочарование и недоволство от наглостта на поредния измекяр в сферата на автомобилните майстори.

Става въпрос за сервиза за газ (един гараж) в близост до кръстовището на бул. Сливница и К. Величков в София, срещу базата на Кенар. Точния адрес е ул. Царибродска 4, а името на майстора, собственик на сервиза е Йордан Младенов, тел:02 416 86 30, Моб:0898 926 773, е-mail:jordanmladenov749@gmail.com, http://dizel-gaz.net/.

Понеже имам Тойота Корола Е12, 1.6 vvti, 110к.с. от около година с монтиран газов инжекцион Lovato отидох там за смяна на филтрите на системата и за проверка на настройките. Този наглец ми обяви цена за нови филтри на изпарител и инжектори плюс смяна за сумата от 55лв, като започна с това че били "скъпички". Повечето от вас сигурно са наясно че най-скъпите филтри са в порядъка около 20-30лв! Освен това понеже колата работеше каза че дюзите много тракали и били "заминали". Трябвало да се сменят, защото щели да ми прецакат и двигателя. Предложи ми нови за 280лв.

За справка посетих втори газаджия, който каза, че единия филтър е 10лв, а другия 3лв. и че инжекторите работят напълно нормално и няма нужда от смяна! При диагностика на системата всички показатели (температура, налягане и т.н.) бяха в нормата.

Така че не ходете при този изедник и ако имате съмнения се допитайте до второ мнение. Надявам се, че повече хора ще прочетат това, за се прекрати тази порочна практика.
Такива боклуци заслужават да останат без клиенти и без пукната пара. Може да съм малко краен, но ми омръзна всеки в тази държава да се опитва да изкяри нещо за сметка на другия.

Некоректен газ сервиз Йордан Младенов, София, бул. Сливница, срещу Кенар

Публикувано: 03 яну 2018 20:34
от urb
Да, и аз съм с такъв инжекцион. Филтрите са толкова точно толкова - около 12-14 лева. За 20 лева в Стара Загора ми ги сменят , като и нагласят сервизен интервал. Не си струва да се занимавам , въпреки че мога.
И на мен в началото ми казаха че рейката ми е заминала на едно друго място и ми искаха 200 лева за нова. Как пък вече съм минал над 30 000 километра оттогава и аз не знам? Измекяри има навсякъде колега.

Некоректен газ сервиз Йордан Младенов, София, бул. Сливница, срещу Кенар

Публикувано: 03 яну 2018 20:58
от Veni1
"Изтрепете баламите, тарикатите сами ще измрат"

Колега, много добре си направил, като не си се оставил в категорията "балами", направил си проверка, и не си си оставил парите в тариката.

Тоя пич, като поработи така още някой месец, и после ще си сменя само на неговата кола филтрите, ама на далавера :D

Некоректен газ сервиз Йордан Младенов, София, бул. Сливница, срещу Кенар

Публикувано: 03 яну 2018 23:32
от WoLF
Като го гледам и на себе си няма да си пусне промоция bash.gif