Автосервиз Лари - Младост - не ходете!

Аватар
ittierre
Мнения: 15
Регистриран на: 13 Юли 2012 23:09

Автосервиз Лари - Младост - не ходете!

Мнение от ittierre » 23 Мар 2014 23:14

Здравейте,

Искам да Ви споделя крайно лошото си преживяване с Автосервиз Лари - намира се в Младост 1, до бензиностанция ЕКО.
Закупих си 2 ваучера за смяна на гуми за 2-та ни автомобила и в офертата на сайта изрично пише работно време: понеделник - събота - от 09:00 до 19:00.
Веднага след като взех ваучерите, преди около 3 седмици се опитах да си запазя час - казаха ми, че в събота имало свободни, но да съм се обадил в петък.
Обадих се - и ми казаха, че за събота нямало достатъчно хора записани и нямало да работят.. Остана за следващата събота. Запазих час за 11:00 за 2-та автомобила с уточнението, че ще ги направят заедно за да си тръгна до час, час и половина от сервиза.
В събота в 11 бяхме там с приятелката ми и 2-те коли и що да видим - на работа само едно момче - поти се и казва сори - много работа, оставете колите и към 18:00 може да дойдете... нали сте с ваучерите. Попитах дали това, че сме си закупили услугата с намалена цена, такава каквато те са обявили ни прави по-малко клиенти и той ми каза "Глей ся, бачкам по списъка - тебе те няма в списъка". Звъннах на управителката на сервиза, на чиито телефон бяхме запазили ваучерите - ни никой не вдига, дори ми затвори. След доста продължителен разговор с момчето от сервиза и молби да ни смени гумите, тъй като имаме запазен час, дойде един господин с побеляла коса и спомена, че той бил собственика на сервиза и той решавал. Каза да си ходим, а пък в понеделник да сме се върнели. Помолих го да се представи с име и да не ми говори на ти, той каза да си гледам работата. Каза ако искам да си взема парите, да звъня в grupovo.bg - сайта от който закупихме ваучерите. Попитах го така ли се прави бизнес в 21 век - и той каза - ДА.
След няколко разменени гневни фрази и наизлезли доста хора от колите си (клиенти) накрая ми смениха гумите и на 2-те коли, на едната на приятелката са ОК, но моите са абсолютно ЗЛЕ балансирани (при 120 км/ч на магистралата - ужас) и сега ще ходя пак (разбира се - не там).

Нека всички знаят как работи този сервиз, гумаджийница и автомивка - абсолютна пародия и ганьовщина - за бога не ходете там и не си рискувайте живота след намесата на техните майстори по колите или гумите Ви!

goroust
Мнения: 34
Регистриран на: 15 Май 2010 08:21
Местоположение: София

Re: Автосервиз Лари - Младост - не ходете!!!

Мнение от goroust » 24 Мар 2014 08:23

Напиши отзивите си и в сайта от който си купил ваучерите, там също имат някаква рейтингово статистика /така поне пешат/.

Аватар
zi_zi_top
Мнения: 4201
Регистриран на: 09 Май 2008 22:57
Местоположение: София
Автомобил: CorollaCcross MyT 2023
Получена  благодарност: 11 пъти

Re: Автосервиз Лари - Младост - не ходете!!!

Мнение от zi_zi_top » 26 Мар 2014 22:46

На твое място не бих им позволил да ми пипнат колата с пръст дори след такива разправии. Очевидно е било, че си имаш работа с некоректни хора и не можеш да очакваш добра работа.
Не се ядосвай, това ще ти е "обица на ухото" да си знаеш за по-нататък! :thumbsup:
Известната мъдрост учи да се избягва даването храна на троловете и да се устоява на изкушението да им се отговаря.
Войнстващата простащина е последната защитна линия на всяко неаргументирано становище, но тя не го прави по-аргументирано!

Аватар
Kiki
Мнения: 8211
Регистриран на: 05 Фев 2008 21:24
Местоположение: София
Автомобил: РАВ 4 ХА 30
Благодарил/а: 3 пъти
Получена  благодарност: 12 пъти

Re: Автосервиз Лари - Младост - не ходете!!!

Мнение от Kiki » 30 Мар 2014 20:37

Евтино хубаво нЕма!
Явно са некоректни и некадърни наглеци, които набират клиенти като свалят цените.
Аз отдавна съм се отказал от услугите на втини майстори. Винаги ми е излизало по-скъпо, защото се е налагало да им дооправям работата.
За разлика от главата, коремът казва кога е празен!

Роби
Мнения: 1
Регистриран на: 24 Мар 2014 15:41

Re: Автосервиз Лари - Младост - не ходете!!!

Мнение от Роби » 16 Май 2014 17:21

Княжево в сервиза на Ники много е точен

Daniel_88
Мнения: 1
Регистриран на: 02 Юни 2014 10:45

Re: Автосервиз Лари - Младост - не ходете!!!

Мнение от Daniel_88 » 02 Юни 2014 10:57

Напълно съм съгласен - НЕ ХОДЕТЕ ТАМ! Обадих се за си запиша час една събота-казаха ми, че не работят в събота. Добре, обадих се в понеделник и записах час за сряда на следващата седмица. Три пъти повторих, че става въпрос за дата след 8 дни и мога да се обадя пак, когато датата наближи. Казаха-не, няма нужда, записано е. Естествено на датата и часа се оказа, че има друга записана кола и аз въобще не фигурирам в списъка. Казаха ми-съжаляваме, елате утре. След като вдигнах скандал едва ли не ми направиха огромна услуга да ми сменят гумите след записания от мен час. Триста пъти повторих, че ще пътувам веднага и гумите трябва да се сменят и че все пак аз съм си записал час преди колата, която са записали... нямаше значение, дори госпожата, която работи там и се явява някаква некадърна касиерка или не знам какво с нагла усмивка ме пита-с тази кола ли ще пътувате? ужас! Представяте ли си каква наглост. Тя ми се подиграваше на колата вместо да ми се извинява. Имам и друга кола, много по-хубава, какво ? Ако бях с нея щеше да е по-мила ли? Вероятно! Все пак живеем в България. И докато позволяваме на такива нагли касиерки да се държат така нищо няма да се промени. Повярвайте ми, по-добре да дам 10 лева отгоре, но да ме обслужат както трябва. Не трябва да поощтряваме тия глупаци от ЛАРИ. НЕ ходете там!!!

Мария
Мнения: 1
Регистриран на: 09 Сеп 2015 12:25

Re: Автосервиз Лари - Младост - не ходете!!!

Мнение от Мария » 09 Сеп 2015 12:28

Изключително некомпетентни,когато се върнах за рекламация даже ми се изсмяха. После като отидох в друг лицензиран и добре познат сервиз се хванаха за главата какво са направили.
За да сте доволни по-добре не ходете там!!

Публикувай отговор

Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 17 госта