Странично огледало за RAV4 III

batvasko
Мнения: 5
Регистриран на: 22 Сеп 2022 10:55
Местоположение: София/Пазарджик

Странично огледало за RAV4 III

Мнение от batvasko » 21 Юли 2023 19:43

Здравейте,
На RAV4 XA30 2007 дясното огледало не се прибира. Така съм взел колата, но го видях впоследствие. Първоначалното обслужване го правих в Тойота (Пазарджик), и за този проблем казаха, че огледалото не е оригинално и просто няма такава функция (офтопик - предложиха ми ново оригинално за 1200лв, имат чувство за хумор от Toyota :D ).
Днес ходих до една морга, от където вчера ме увериха, че имат работещо огледало. На място обаче ми измрънкаха, че не знаят дали има прибиране. Предложиха да го пробваме, и тяхното също като моето не се прибира, но пък си се движи стъклото. Три въпроса:
1. Има ли как да се разбере без да пробва на колата едно огледало има ли прибиране - по буксата, брой кабели, нещо друго? Моето и това от днес дето също няма прибиране, са с по 5 кабела в буксата, а тя изглежда ето като на снимката.
2. Възможно ли е проблемът да не е (само) в огледалото, а примерно и окабеляването във вратата да е различно, защото и тя е сменена или пък някакъв модул да е повреден? Това ми се струва малко вероятно, защото лявото си се прибира, а и от сервиза бяха сигурни, че оригинално огледало ще си работи.
3. Става ли огледало от кола с десен волан?
Прикачени файлове
connector1.jpg
connector1.jpg (114.29 KiB) Преглеждано 3413 пъти

Публикувай отговор

Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 50 госта